Carnet jove

Carnet jove

Carnet jove

Facebook Twitter Instagram

 

 

Obres respresentades  >  Produccions alienes  >  Casablanca Benedicta
Concert
Repartiment
Comentari
Premsa
Fotos
 

CASABLANCA BENEDICTA

Casablanca Benedicta neix l’any 1993 a Sabadell, fusionant la música mediterrània amb les músiques llatines i amb un estil personal i uns arranjaments musicals propis.

Casablanca Benedicta enregistra el seu primer disc amb títol homònim “Casablanca Benedicta” l’any 1998, amb deu temes propis i quatre versions. És un disc on trobem els estils propis del grup (bolero, fado, sirtaki, cumbia, guajira...) i es presentà a la festa major de Sabadell amb molt bona acollida tant de públic com de crítica. Comença així una sèrie de concerts que els portaran per arreu de Catalunya, destacant el seu concert al Festival Internacional de Música de Cadaqués – Agost 2007.

L’any 2010, Casablanca Benedicta edita el seu segon disc “El Café de María” en el que s’inclouen temes propis i versions de temes especialment dirigits al seu públic.

Combinant les sonoritats dels quatre músics, les composicions i arranjaments de Joan Tassa i la inconfusible veu d’Antonia León, Casablanca Benedicta busca la complicitat amb el públic i proposa un viatge arreu del món.
Amb una inesgotable vitalitat i calidesa transporta al públic del Marroc a Portugal, de Brasil a Colombia, sense oblidar Grècia ni Argentina, ni la seva estimada terra.

Dins el seu menú degustació reinterpreten clàssics com ara “María la Portuguesa” de Carlos Cano, “Un Pont de Mar Blava” de Lluís Llach i “Mediterráneo” de Joan Manuel Serrat, entre d’altres intèrprets.